ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Στεγανοποιήσεις κτηρίων

Οι υγρομονώσεις ή αλλιώς στεγανοποιήσεις κτηρίων έχουν τη δυνατότητα να καταπολεμούν ένα από τα πιο συχνά προβλήματα λειτουργικότητας των κατοικιών και τον επαγγελματικών χώρων που έχουν σχέση με την υγρασία.

 

Η εταιρεία ΧΡΩΜΟΠΟΛΙΣ από τη Ρόδο, με πολυετή πείρα στις οικοδομικές εργασίες, διαθέτει την τεχνογνωσία και το προσωπικό για την αποτελεσματική υγρομόνωση του χώρου σας.

 

Αν έχετε παρατηρήσει στο τοίχους του κτηρίου σας, να τρέχουν σταγόνες, και στο ταβάνι να υπάρχουν μαύρα στίγματα ή κηλίδες, τότε σίγουρα χρειάζεστε στεγανοποίηση.

 

 

XΡΩΜΟΠΟΛΙΣ / ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Τα υλικά με τα οποία πραγματοποιούνται οι υγρομονώσεις, είναι πολλά, και η επιλογή τους διαφέρει, ανάλογα με τις ανάγκες τους χώρου, το μέγεθος του προβλήματος, και τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο ιδιοκτήτης. Τα κυριότερα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα ασφαλτόπανα, τα επαλειφόμενα στεγανοποιητικά υλικά, μεμβράνες πολυουρεθάνης, και με μεμβράνες PVC.

 

Τα οφέλη της μιας ποιοτικής υγρομόνωσής – στεγανοποίησης είναι τα εξής:

  • Προστασία του περιβλήματος του κτηρίου από την υγρασία με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η οξείδωση του οπλισμού των στοιχείων από μπετόν ή οι αποσαθρώσεις των σοβάδων.
  • Αύξηση της θερμομονωτικής απόδοσης των υλικών.
  • Διατήρηση της υγιεινής του χώρου.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων από το συνεχές βάψιμο και τον ελαιοχρωματισμό των τοίχων με σημάδια υγρασίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας, για την σωστή υγρομόνωση των ευπαθών σημείων του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης.