ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Ενεργειακή απόδοση


Οι θερμομονώσεις των κτηρίων, αποτελούν μια μοναδική θερμική προστασία απέναντι στις έντονες καιρικές συνθήκες, και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα από το πετρέλαιο το χειμώνα, και από το ρεύμα το καλοκαίρι. Υπολογίζεται πως ένα σπίτι μετά με μια ποιοτική θερμομόνωση μπορεί να μειώσει τα κόστη θέρμανσης και ψύξης, έως και 70%, σε σχέση με μια μη θερμομονωμένη κατοικία.

 

Η εταιρεία ΧΡΩΜΟΠΟΛΙΣ με έδρα τη Ρόδο, εκτός από τους ελαιοχρωματισμούς, έχει τεράστια εμπειρία στις θερμομονώσεις κτηρίων, καθώς το εξειδικευμένο συνεργείο, πραγματοποιεί όλες τις εργασίες με πιστοποιημένα υλικά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου σας.

Οι θερμομονώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στην ταράτσα, στους τοίχους, στην οροφή, στην σκεπή, στην πυλωτή ή και στο δάπεδο. Επίσης μπορεί να γίνει είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά της κατασκευής.

 

Η θερμομόνωση διενεργείται με υλικά όπως είναι η εξηλασμένη πολυστερίνη, η διογκωμένη πολυστερίνη, ο υαλοβάμβακας και ο πετροβάμβακας. Όλα αυτά τα θερμομονωτικά υλικά έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν τον αέρα στο εσωτερικό τους, και ο αέρας ως κακός αγωγός της θερμότητας, να εμποδίζει την παραγόμενη ζέστη να διαφεύγει το χειμώνα από τους εξωτερικούς τοίχους, και αντίστοιχα να εισέρχεται το καλοκαίρι.

 

 

XΡΩΜΟΠΟΛΙΣ / ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Όπως αντιλαμβάνεστε η θερμομόνωση είναι μια αρκετά σύνθετη διαδικασία, για αυτό είναι απαραίτητο να εμπιστευτείτε ανθρώπους ειδικούς, με μεγάλη εμπειρία.

 

Τα πλεονεκτήματα της ποιοτικής θερμομόνωσης ενός κτηρίου είναι τα εξής:

 

  • Μείωση του κόστους θέρμανσης.
  • Δημιουργία συνθηκών θερμικής άνεσης.
  • Αποφυγή υγρασίας συμπύκνωσης στις εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων.
  • Μείωση των πιθανοτήτων σχηματισμού υγρασίας στο εσωτερικό της κατασκευής
  • Προστασία των δομικών στοιχείων του περιβλήματος του κτηρίου από τις έντονες καιρικές καταπονήσεις.
  • Προστασία του περιβάλλοντος.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για την αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ